ALTES VALLS

Descargar ALTES VALLS en pdf

El libro para descargar ALTES VALLS epub ya se encuentra disponible. En el idioma español y en distintos formatos. La descarga es muy sencilla. Qué esperas para leerlo?

Imagen de la portada
altes valls-valenti puig-9788475881836

Especificaciones del archivo:

  • Personas que vieron este libro: 1747
  • Peso total del archivo: 665KB
  • Descargas del fichero: 584
  • Tipos de archivo: EPUB, PDF, Otros

Sinopsis de ALTES VALLS

La trentena de poemes d’aquest recull està dividida en cinc apartats: «Altes valls», «Bella dama», «Criminals i estadistes», «Biologia», «Massacres de l’oblit» i «Fer-ne seixanta». El poeta, instal·lat en la seixantena, passa revista a la relació amb l’altre sexe, amb el propi cos, amb la dimensió col·lectiva de la vida… Però la maduresa no li ha restat vehemència ni capacitat de provocació, ans al contrari.
Ver más

Valenti Puig

Valentí Puig (Palma de Mallorca, 1949) es va donar a conèixer com a prosista, amb el dietari Bosc endins (1982) i les narracions de Dones que fumen (1983). S’ha dedicat sobretot a l’assaig i a la novel·la com L’home de l’abric (Premi Josep Pla 1998) o La gran rutina (Premi Sant Joan 2006). El seu primer llibre de poemes va ser L’estiu madur (1985). Després va publicar Blanc de blancs (2000), Molta més tardor (2004) i Passions i afectes (2007).
Ver ficha del autor

Temáticas y géneros:

Literatura

Poesía

Poesía en catalán

Ver más libros de esta categoría > libros de poesía


«ALTES VALLS pdf»

Detalles del PDF