ANTOLOGIA DE POESIA CATALANA. NOVA TRIA

Descargar ANTOLOGIA DE POESIA CATALANA. NOVA TRIA en pdf

El libro para descargar ANTOLOGIA DE POESIA CATALANA. NOVA TRIA epub ya se encuentra disponible. En el idioma español y en distintos formatos. La descarga es muy sencilla. Qué esperas para leerlo?

Imagen de la portada
antologia de poesia catalana. nova tria-9788415954569

Especificaciones del archivo:

  • Personas que vieron este libro: 1480
  • Peso total del archivo: 702KB
  • Descargas del fichero: 747
  • Tipos de archivo: EPUB, PDF, Otros

Descripción

Aquesta antologia inclou la darrera selecció de poemes establerta pel Departament d’Ensenyament per a la matèria comuna de Llengua Catalana i Literatura.

Una antologia de poesia com a «lectura prescriptiva» no desperta l’entusiasme espontani. I no només pel fet de ser «prescriptiva» sinó, més aviat, perquè es tracta, precisament, de «poesia». No cal escarrassar-se a dissimular que la poesia és un gènere literari que ha perdut el favor del públic. De l’adult i del jove. Aquest és un fenomen relativament recent. Algun estudiant deu haver tocat últimament un llibre de poesia, potser fins i tot l’ha fullejat, però si, a més, l’ha llegit i s’hi ha divertit, caldria que es publiqués com a notícia més que remarcable. La poesia és un gènere literari per redescobrir. Però per fer-ho cal conèixer com funciona, quin és el mecanisme de creació del sentit en un poema, perquè llegir un poema segons les convencions d’un altre gènere (la narració, la carta o l’autobiografia) el converteix en un text confús i incomprensible. Aquesta antologia permet passejar-se per vuit segles de poesia catalana i entrar en contacte amb trenta-cinc autors i estils diferents. Per molt poques expectatives que tingui el lector, cal advertir que la poesia, quan es coneix, es gaudeix, i és tan interessant i divertida que pot crear addicció. Q…

Temáticas y géneros:
Literatura
Literatura

Ver más libros de esta categoría > libros de poesía

«ANTOLOGIA DE POESIA CATALANA. NOVA TRIA pdf»

Detalles del PDF

Páginas del libro: 336

Editorial: EDUCAULA

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Tapa blanda

ISBN: 9788415954569

Fecha de publicación: 2018

Editado en: ES