CARTES CREATIVES BARCELONA

Descargar CARTES CREATIVES BARCELONA en pdf

El libro para descargar CARTES CREATIVES BARCELONA epub ya se encuentra disponible. En el idioma español y en distintos formatos. La descarga es muy sencilla. Qué esperas para leerlo?

Imagen de la portada

Especificaciones del archivo:

  • Personas que vieron este libro: 1602
  • Peso total del archivo: 698KB
  • Descargas del fichero: 659
  • Tipos de archivo: EPUB, PDF, Otros

Sinopsis de CARTES CREATIVES BARCELONA

Les «Cartes Barcelona» són un joc de cartes que servirà als comensals d’»El somni» per iniciar el procés creatiu i sensorial que se’ls planteja el 6 de maig a l’Arts Santa Mònica. «El somni» és un projecte pensat per Franc Aleu i El Celler de Can Roca. Aquest joc de cartes, creat pel dissenyador, il·lustrador i escultor Peret, busca dotar de contingut una sèrie d’icones per «jugar a crear».

Concebudes com una eina per impulsar la capacitat d’explorar, de pen-sar, de crear o d’actuar, les Cartes creatives Barcelona són una barallaamb 100 metàfores visuals de gran magnetisme iconogràfic, on cadacarta il·lustra un concepte, una paraula o una idea amb força. L’artistamultidisciplinar Franc Aleu va idear les cartes en un lapse d’estacamentcreatiu mentre elaborava amb els germans Roca el guió de l’òpera ‘Elsomni’, un projecte artístic únic, inèdit i transgressor.Amb disseny i conceptes de l’il·lustrador Peret, les cartes estimulen elpensament creatiu a través de composicions gràfiques inspiradores,algunes provocadores, sobre motius universals – com la foscor, el des- pertar, l’èxtasi, l’angoixa o el plor, entre d’altres-. Es tracta d’un recursper sobrepassar els límits establerts, descobrir noves alternatives o cap-girar lògiques.Editades per L’Ajuntament de Barcelona, les Cartes creatives Barce-lona són idònies per a persones relacionades amb l’activitat creativai d’innovació –com dissenyadors, creadors audiovisuals, consultorsd’innovació, artistes o guionistes–, i també per totes aquelles quevulguin esprémer el seu talent al màxim o descobrir solucions imagi-natives. El Consistori les ha fet seves com a símbol del compromís dela ciutat amb la innovació i la creativitat.
Ver más

Temáticas y géneros:

Deportes y juegos

Juegos

Juegos de cartas

Ver más libros de esta categoría > libros de deportes


«CARTES CREATIVES BARCELONA pdf»

Detalles del PDF