ELOGI DE L'ERROR

Descargar ELOGI DE L'ERROR en pdf

El libro para descargar ELOGI DE L'ERROR epub ya se encuentra disponible. En el idioma español y en distintos formatos. La descarga es muy sencilla. Qué esperas para leerlo?

Imagen de la portada

Especificaciones del archivo:

  • Personas que vieron este libro: 1767
  • Peso total del archivo: 836KB
  • Descargas del fichero: 895
  • Tipos de archivo: EPUB, PDF, Otros

Sinopsis de ELOGI DE L ERROR

Amb la seva proposta poètica, Imad Abu Sàleh ens porta pels terrenys més abruptes de la condició humana i ens encara amb les seves ineludibles paradoxes, aquelles ambigüitats que, en realitat, no tracen sinó un dels múltiples rostres de la vida.

Enmig del clima penombrós que embolcalla els poemes d’aquest volum centelleja permanentment una vigorosa mirada, lúcida i sorprenent. I les contradiccions aparents que enclouen els textos, repartits entre elogis i crítiques, ens esperonen a agusar els sentits, ja que tot allò que ens envolta sembla cobrar un matís inusitat.

Elogi de l’error, del buit o de la fosca; crítica de l’amor, de la revolució o fins i tot de la llibertat. Versos que traspassen fronteres culturals, ètiques i temporals, i posen en qüestió creences que fonamenten l’existència.

A l’escriptura d’Imad Abu Sàleh s’endevina un gran talent que s’expressa mitjançant un llenguatge proper i un estil tan sobri com suggeridor.
Ver más

Temáticas y géneros:

Literatura

Poesía

Poesía contemporánea extranjera del XIX al XXI

Ver más libros de esta categoría > libros de poesía


«ELOGI DE L'ERROR pdf»

Detalles del PDF
Páginas del libro:
124
Editorial:
KARWAN EDITORIAL
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa dura
ISBN:
9788494579875
Fecha de publicación:
2020
Editado en:
ES
Traductor:
VALÈRIA MACÍAS PAGÈS