ELS DOS COSTATS DE LA BASCULA

Descargar ELS DOS COSTATS DE LA BASCULA en pdf

El libro para descargar ELS DOS COSTATS DE LA BASCULA epub ya se encuentra disponible. En el idioma español y en distintos formatos. La descarga es muy sencilla. Qué esperas para leerlo?

Imagen de la portada
els dos costats de la bascula-montse folch-jordi cervera-9788415695295

Especificaciones del archivo:

  • Personas que vieron este libro: 1575
  • Peso total del archivo: 922KB
  • Descargas del fichero: 996
  • Tipos de archivo: EPUB, PDF, Otros

Sinopsis de ELS DOS COSTATS DE LA BASCULA

Tothom sap que no és fàcil aprimar-se i que sovint ens venen dietes miracle que no acaben funcionant. Ara, per primera vegada podem llegir pas a pas, amb un seguiment diari, com es prepara i es porta a terme un procés d’aprimament: a un costat de la bàscula, la doctora Folch amb els seus coneixements i llarga experiència; a l’altre, l’escriptor Jordi Cervera amb el seu desig de perdre pes i la seva determinació.
La doctora Montse Folch marca les pautes d’alimentació que haurà de seguir el seu pacient i ens farà entendre per què les va modificant en funció dels resultats obtinguts i del moment anímic de Jordi Cervera: a l’eufòria inicial per perdre els primers quilos, acostumen a succeir-la patiments i vacil·lacions, però també satisfaccions i nous reptes per arribar a l’objectiu final. De la mà de tots dos, doctora i pacient, gràcies al seguiment mèdic d’una i a les vivències de l’altre, coneixerem les claus de l’èxit per aprimar-se i acostar-se a un estil de vida saludable.
Un llibre amb pautes alimentàries que el lector podrà entendre i aplicar per superar les dificultats que sorgeixen durant un procés d’aprimament.
Un llibre que t’acompanyarà i et donarà forces, sigui quina sigui la teva dieta.
Ver más

Montse Folch

Montse Folch es una médico nutricionista con más de veinticinco años de experiencia clínica. En el año 2003, el Institut Vila-Rovira de Cirugía Plástica y Estética del Centro Médico Teknon de Barcelona, cuyo Departamento de Nutrición dirige la doctora Folch, introdujo en nuestro país el método Transformation (Houston, EE. UU.), basado en la terapia enzimática y sus efectos beneficiosos para el bienestar. Ahora, por primera vez, la doctora Folch expone el método de complementos enzimáticos que lleva años prescribiendo en su consulta para que disfrutes de una vida saludable y aplaces los efectos del envejecimiento.
Ver ficha del autor

Temáticas y géneros:

Salud y Dietas

Dietética y nutrición

Ver más libros de esta categoría > libros de dietas


«ELS DOS COSTATS DE LA BASCULA pdf»

Detalles del PDF