ER DU I TVIVL?

Descargar ER DU I TVIVL? en pdf

El libro para descargar ER DU I TVIVL? epub ya se encuentra disponible. En el idioma español y en distintos formatos. La descarga es muy sencilla. Qué esperas para leerlo?

Imagen de la portada
er du i tvivl?-9780993540578

Especificaciones del archivo:

  • Personas que vieron este libro: 1774
  • Peso total del archivo: 951KB
  • Descargas del fichero: 894
  • Tipos de archivo: EPUB, PDF, Otros

Sinopsis de ER DU I TVIVL?

Overfladisk betragtet kan det se ud til, at jeg er temmelig negativ over for mangt og meget i min menighed, og at jeg er pessimistisk, n&aring,r det g&aelig,lder dens fremtid. Dette er imidlertid ikke rigtigt. Jeg er ikke ved at opgive min menighed, men jeg fors&oslash,ger at bed&oslash,mme den p&aring, lidt l&aelig,ngere sigt. Jeg er overbevist om, at de truende skyer kan bl&aelig,se v&aelig,k, og at nye vinde kan begynde at bl&aelig,se. Jeg &oslash,nsker mindst af alt at skabe mismod hos bogens l&aelig,sere, selv om jeg har belyst kristendommens generelle krise og adventismens i s&aelig,rdeleshed. Jeg vil v&aelig,re s&oslash,nderknust, hvis min bog f&aring,r folk til at miste troen og skubbe dem l&aelig,ngere v&aelig,k fra deres menighed. I virkeligheden h&aring,ber jeg af mit ganske hjerte, at den vil hj&aelig,lpe bare nogle af l&aelig,serne til at foretage et nyt &lsquo,spring i tro&rsquo, og s&oslash,ge tilbage til deres menighed igen. Jeg har skrevet denne bog, fordi jeg f&oslash,ler med dem, der er endt i &lsquo,kirkens gr&aelig,nseland&rsquo,. Jeg har ingen illusion om, at al tvivl forsvinder, hvis man l&aelig,ser bogen, men jeg h&aring,ber og beder til, at den kan hj&aelig,lpe l&aelig,serne til at finde nogle pejlem&aelig,rker for deres tro og deres forhold til menigheden, s&aring, de f&aring,r mod til at leve kreativt med deres tvivl og usikkerhed._,
Ver más

Temáticas y géneros:

Ciencias Humanas

Religión

Teología

Ver más libros de esta categoría > libros de religión


«ER DU I TVIVL? pdf»

Detalles del PDF