HISTÒRIA DE LES BIBLIOTEQUES DE CATALUNYA (1900-1936)

Descargar HISTÒRIA DE LES BIBLIOTEQUES DE CATALUNYA (1900-1936) en pdf

El libro para descargar HISTÒRIA DE LES BIBLIOTEQUES DE CATALUNYA (1900-1936) epub ya se encuentra disponible. En el idioma español y en distintos formatos. La descarga es muy sencilla. Qué esperas para leerlo?

Imagen de la portada

Especificaciones del archivo:

  • Personas que vieron este libro: 1395
  • Peso total del archivo: 820KB
  • Descargas del fichero: 1015
  • Tipos de archivo: EPUB, PDF, Otros

Sinopsis de HISTÒRIA DE LES BIBLIOTEQUES DE CATALUNYA (1900-1936)

Cent anys després de la fundació del sistema bibliotecari de Catalunya, tenim el gust de reeditar una sèrie de textos d’Alexandre Galí que conformen un document imprescindible per entendre aquest projecte innovador de la Mancomunitat que ha arribat als nostres dies. Amb l’objectiu que tots els ciutadans tinguessin accés a una font de coneixement i al préstec de llibres, es va impulsar la creació de la Biblioteca de Catalunya, així com també de la xarxa de biblioteques populars, i es va posar en funcionament l’Escola de Bibliotecàries ideada per Eugeni d’Ors.

Alexandre Galí va ser un dels protagonistes d’aquest moment tan important per a la història de la nostra cultura i els seus escrits són realment pàgines viscudes amb coneixements de primera mà. En aquesta ocasió, reproduïm un extracte de l’extensa obra Història de les institucions i del moviment cultural a Catalunya, 1900-1936, escrita amb tota llibertat en els anys més foscos de la segona dictadura del segle XX.Un homenatge a Alexandre Galí i a tots aquells que van fer possible que ara puguem commemorar el centenari i celebrar l’Any de les Biblioteques.
Ver más

Temáticas y géneros:

Filología

Biblioteconomía

Historia del libro y de las bibliotecas

Ver más libros de esta categoría > libros de economía


«HISTÒRIA DE LES BIBLIOTEQUES DE CATALUNYA (1900-1936) pdf»

Detalles del PDF
Páginas del libro:
172
Editorial:
COMANEGRA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788416033683
Fecha de publicación:
2015
Editado en:
BARCELONA