IL·LUSTRES EXECRABLES

Descargar IL·LUSTRES EXECRABLES en pdf

El libro para descargar IL·LUSTRES EXECRABLES epub ya se encuentra disponible. En el idioma español y en distintos formatos. La descarga es muy sencilla. Qué esperas para leerlo?

Imagen de la portada

Especificaciones del archivo:

  • Personas que vieron este libro: 1582
  • Peso total del archivo: 721KB
  • Descargas del fichero: 866
  • Tipos de archivo: EPUB, PDF, Otros

Sinopsis de IL·LUSTRES EXECRABLES

Una selecció de 50 personatges cèlebres que han passat pel programaVia Lliure del cap de setmana de RAC1, en la secció de Malcolm Otero i Santi Giménez dedicada a elogiar la mala reputació de la gent, descobrir els clarobscurs de personatges que han estat fonamentals per a la humanitat escrivint, actuant, composant, fent esport… i que són idolatrats.
Malcolm Otero i Santi Giménez no suporten els ídols. Poden admirar, però amb el fre de mà posat.
Com deia Billy Wilder, ningú no és perfecte, i en aquest llibre tots dos periodistes ens descobreixen que una cinquantena dels personatges més il·lustres de la humanitat també han estat execrables. El seu nivell va de premis Nobel cap amunt, i hi destaquen addiccions, poc respecte per la propietat privada (lladres), agressors, violents, racistes, envejosos, trepes… Tot i així, els autors els admiren perquè són el pilar que ha construït el paisatge cultural de la nostra vida.
El simple fet de ser famós, però, no dóna dret a entrar a la categoria d’il·lustre execrable. No hi són els famosos que ja cauen malament i les fellonies dels quals ja han estat escampades arreu.
Malcolm Otero i Santi Giménez es converteixen en detectius de la història i ens parlen de primeres espases mundials -dels quals no s’ha explica…

Ver más

MALCOLM OTERO

Ver ficha del autor

Temáticas y géneros:

Historia

Biografías

Biografías históricas universales

Ver más libros de esta categoría > libros de biografías


«IL·LUSTRES EXECRABLES pdf»

Detalles del PDF
Páginas del libro:
432
Editorial:
DEBUTXACA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788418132049
Fecha de publicación:
2020
Editado en:
ES