L ESSENCIAL: UNA GUIA DE DISSENY

Descargar L ESSENCIAL: UNA GUIA DE DISSENY en pdf

El libro para descargar L ESSENCIAL: UNA GUIA DE DISSENY epub ya se encuentra disponible. En el idioma español y en distintos formatos. La descarga es muy sencilla. Qué esperas para leerlo?

Imagen de la portada

Especificaciones del archivo:

  • Personas que vieron este libro: 1275
  • Peso total del archivo: 853KB
  • Descargas del fichero: 861
  • Tipos de archivo: EPUB, PDF, Otros

Sinopsis de L ESSENCIAL: UNA GUIA DE DISSENY

Miguel Milá per Miguel Milá, o el disseny i altres coses de la vida
Quan dissenyo? Sempre.
Els seus llums, les seves cadires de canya o els seus icònics bancs barcelonins ja formen part del nostre imaginari, però la seva obra és molt més extensa, atenta sempre a les necessitats humanes i amb un sentit profund de la funcionalitat i de l’estètica. Miguel Milá ha estat també un ecologistaavant la lettre i un defensor de «l’essencial» i de «l’emoció» com a elements decisius a l’hora de dissenyar.
Hi ha hagut llibres que estudien i analitzen la seva obra, i se n’ha produït un important documental, però mai s’havia fet un «Milá per Milá». AL’essencial, el dissenyador parla de si mateix, de la seva obra, dels seus principis i de les seves idees, però també de la seva família (tan vinculada a la història de Barcelona), de la seva vida i de l’educació dels seus fills.
Aquest no és un llibre per a dissenyadors, o, si ho voleu, no és només per a dissenyadors, ja que els consells pràctics d’aquest artista premiat, que es defineix a si mateix com a «inventor ibricoleur», ens ajuden a replantejar-nos el nostre món personal; a envoltar-nos d’objectes útils i bells («Un llum està molt més temps apagat que encès», ens recorda Milá); a reconèixer les aberrac…

Ver más

MIGUEL MILA

Ver ficha del autor

Temáticas y géneros:

Arte

Diseño y Moda

Historia y crítica del diseño

Ver más libros de esta categoría > libros de moda


«L ESSENCIAL: UNA GUIA DE DISSENY pdf»

Detalles del PDF
Páginas del libro:
224
Editorial:
ROSA DELS VENTS
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa dura
ISBN:
9788417444037
Fecha de publicación:
2019
Editado en:
ES
Traductor:
JOSEP ALEMANY CASTELLS