L INFINIT DINS D UN JONC. LA INVENCIO DELS LLIBRES AL MON ANTIC

Descargar L INFINIT DINS D UN JONC. LA INVENCIO DELS LLIBRES AL MON ANTIC en pdf

El libro para descargar L INFINIT DINS D UN JONC. LA INVENCIO DELS LLIBRES AL MON ANTIC epub ya se encuentra disponible. En el idioma español y en distintos formatos. La descarga es muy sencilla. Qué esperas para leerlo?

Imagen de la portada

Especificaciones del archivo:

  • Personas que vieron este libro: 1307
  • Peso total del archivo: 896KB
  • Descargas del fichero: 970
  • Tipos de archivo: EPUB, PDF, Otros

Sinopsis de L INFINIT DINS D UN JONC. LA INVENCIÓ DELS LLIBRES AL MÓN ANTIC

L’assaig revelació de la temporada.
Aquest llibre tracta sobre la història dels llibres. Un recorregut per la vida d’aquest fascinant artefacte que vam inventar perquè les paraules poguessin viatjar per l’espai i el temps. La història de la seva fabricació, de tots els tipus que hem assajat al llarg de gairebé trenta segles: llibres de fum, de pedra, d’argila, de joncs, de seda, de pell, d’arbres i, els últims d’arribar,
de plàstic i de llum.
A més, és un llibre de viatges. Un fil que uneix els clàssics amb el vertiginós món contemporani, connectant-los amb debats actuals: Aristòfanes i els processos judicials contra humoristes, Safo i la veu literària de les dones, Titus Livi i el fenomen fan, Sèneca i la postveritat… Però, sobretot, aquest llibre és una fabulosa aventura col·lectiva protagonitzada per milers de persones que, al llarg del temps, han fet possibles i han protegit els llibres: narradors orals, escribes, il·luminadors, traductors, venedors ambulants, mestres, savis, espies, rebels, monges, esclaus, aventurers… Lectors en paisatges de muntanya i a la vora del mar, en capitals on l’energia es concentra i en els llocs més apartats on el saber es refugia en temps de caos. Gent normal i corrent de qui en molts casos la història no registra els noms; aquests salvadors de llibres són els autèntics protagonistes d’aquest assaig.

Ver más

IRENE VALLEJO

IRENE VALLEJO (Zaragoza, 1979) estudió Filología Clásica y obtuvo el doctorado europeo por las universidades de Zaragoza y Florencia. En la actualidad lleva a cabo una intensa labor de divulgación del mundo clásico impartiendo conferencias y a través de su columna semanal en el diario Heraldo de Aragón. De su obra literaria destacan las novelas La luz sepultada (2011) y El silbido del arquero (2015), la antología periodística Alguien habló de nosotros (2017) y los libros infantiles El inventor de viajes (2014) y La leyenda de las mareas mansas (2015).
Ver ficha del autor

Temáticas y géneros:

Filología

Biblioteconomía

Historia del libro y de las bibliotecas

Ver más libros de esta categoría > libros de economía


«L INFINIT DINS D UN JONC. LA INVENCIO DELS LLIBRES AL MON ANTIC pdf»

Detalles del PDF
Páginas del libro:
448
Editorial:
COLUMNA EDICIONS S.A.
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788466426947
Fecha de publicación:
2020
Editado en:
BARCELONA
Traductor:
NÚRIA PARÉS SELLARÉS