LA HISTORIA VISCUDA

Descargar LA HISTORIA VISCUDA en pdf

El libro para descargar LA HISTORIA VISCUDA epub ya se encuentra disponible. En el idioma español y en distintos formatos. La descarga es muy sencilla. Qué esperas para leerlo?

Imagen de la portada

Especificaciones del archivo:

  • Personas que vieron este libro: 1232
  • Peso total del archivo: 847KB
  • Descargas del fichero: 728
  • Tipos de archivo: EPUB, PDF, Otros

Sinopsis de LA HISTÒRIA VISCUDA

Les últimes dècades vistes per un historiador que des de ben jove ha estat a prop dels gegants polítics del país.

L’historiador Joan B. Culla, que amb 22 anys visitava Tarradellas a l’exili, ha tingut una vida activa i densa de relacions, amb personatges de primer ordre i en escenaris clau de la nostra història moderna. El seu estil rotund i dinàmic dota d’interès la narració, des dels seus orígens humils al Poblenou fins a la intimitat amb gegants de la nostra història recent, com Jordi Pujol (del qual va ser sparring durant quatre dècades) o Pasqual Maragall, passant per la seva activitat en els mitjans al costat de Josep Cuní, Antoni Bassas o Mònica Terribas, el seu sorollós adéu a El País després de 40 anys de col·laboració, o la seva relació amb Israel, la seva vinculació a TV3, etc. Tot plegat amb el segell d’un dels historiadors, professors i tertulians més savis, independents i amb més deixebles entre els joves periodistes.

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Ver más

JOAN B. CULLA I CLARA

Joan B. Culla es profesor de Historia Contemporánea en la Universidad Autónoma de Barcelona. Autor o coautor de una docena de libros, colabora regularmente en espacios de opinión de prensa, radio y televisión. Forma parte del consejo asesor o editorial de las revistas L’Avenç, Sàpiens, Idees y Raíces.
Ver ficha del autor

Temáticas y géneros:

Historia

Biografías

Biografías históricas de España

Ver más libros de esta categoría > libros de biografías


«LA HISTORIA VISCUDA pdf»

Detalles del PDF
Páginas del libro:
428
Editorial:
PORTIC
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Sin definir
ISBN:
9788498094404
Fecha de publicación:
2019
Editado en:
ESPAÑA