MAMA, EM PICA!

Descargar MAMA, EM PICA! en pdf

El libro para descargar MAMA, EM PICA! epub ya se encuentra disponible. En el idioma español y en distintos formatos. La descarga es muy sencilla. Qué esperas para leerlo?

Imagen de la portada
mama, em pica!-nuria canturri-9788416139118

Especificaciones del archivo:

  • Personas que vieron este libro: 1707
  • Peso total del archivo: 588KB
  • Descargas del fichero: 898
  • Tipos de archivo: EPUB, PDF, Otros

Sinopsis de MAMA, EM PICA!

Consells i vivències per conviure amb les al·lèrgies alimentàries
L’autora és mare d’un nen al·lèrgic alimentari, en Pau, que ara ja té 14 anys. Aquest fet ha canviat la vida de la família, i en aquest llibre Núria Canturri explica totes aquestes experiències: els cuidats que necessita un nadó amb al·lèrgia, els diferents tipus de proves a les que s’ha de sotmetre, com cuinar, com llegir les etiquetes fent la compra al supermercat, quines instruccions donar a la cuina de l’escola o on podem trobar diferents productes. També és autora del blog Jo també sóc al·lèrgic, on publiquen receptes, donen informacions pràctiques sobre metges o associacions, i comparteixen reflexions amb altres pares.
Ver más

Temáticas y géneros:

Salud y Dietas

Dietética y nutrición

Ver más libros de esta categoría > libros de dietas


«MAMA, EM PICA! pdf»

Detalles del PDF