MATERIALS: COMPLEMENTS A L INVENTARI DE L ARXIU DE L OBRA DEL CAN ÇONER POPULAR DE CATALUNYA

Descargar MATERIALS: COMPLEMENTS A L INVENTARI DE L ARXIU DE L OBRA DEL CAN ÇONER POPULAR DE CATALUNYA en pdf

El libro para descargar MATERIALS: COMPLEMENTS A L INVENTARI DE L ARXIU DE L OBRA DEL CAN ÇONER POPULAR DE CATALUNYA epub ya se encuentra disponible. En el idioma español y en distintos formatos. La descarga es muy sencilla. Qué esperas para leerlo?

Imagen de la portada

Especificaciones del archivo:

  • Personas que vieron este libro: 1245
  • Peso total del archivo: 828KB
  • Descargas del fichero: 856
  • Tipos de archivo: EPUB, PDF, Otros

Sinopsis de MATERIALS: COMPLEMENTS A L INVENTARI DE L ARXIU DE L OBRA DEL CAN ÇONER POPULAR DE CATALUNYA

Aquest volum XXI de Materials de l?Obra del Cançoner Popular de Catalunya clou la série iniciada el 1928. Hi figura la llista completa de «missions», textos recollits a la Garrotxa, la relació dels nous materials ingressats recentment a l?arxiu de l?Obra del Cançoner i la relació de fotografies procedents de diverses «missions» o destinades al Diccionari de la dansa. Completen el volum els habituals índexs i una extensa il·lustració.
Ver más

JOSEP MASSOT I MUNTANER

Josep Massot i Muntaner, nascut a Palma el 1941, es va llicenciar en Filologia romànica a la Universitat de Barcelona i és monjo de Montserrat des de 1962. Des de 1971 dirigeix les Publicacions de l’Abadia de Montserrat. És director també de les revistes Serra d’Or, Randa i Llengua i Literatura, i codirector de la Catalan Historical Review. És membre de l’Institut d’Estudis Catalans i de l’Acadèmia de Bones Lletres de Barcelona, vicepresident de la Societat Catalana de Llengua i Literatura, i responsable de publicacions de l’Associació Internacional de Llengua i Literatura Catalanes. Ha publicat una seixantena de llibres i més de mil articles, pròlegs i ressenyes extenses sobre temes de llengua, literatura i història dels Països Catalans. És doctor honoris causa per la Universitat de les Illes Balears i ha rebut un bon nombre de premis, entre els quals destaca el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, l’any 2012
Ver ficha del autor

Temáticas y géneros:

Literatura

Poesía

Cancioneros

Ver más libros de esta categoría > libros de poesía


«MATERIALS: COMPLEMENTS A L INVENTARI DE L ARXIU DE L OBRA DEL CAN ÇONER POPULAR DE CATALUNYA pdf»

Detalles del PDF