PIKETTY ESSENCIAL

Descargar PIKETTY ESSENCIAL en pdf

El libro para descargar PIKETTY ESSENCIAL epub ya se encuentra disponible. En el idioma español y en distintos formatos. La descarga es muy sencilla. Qué esperas para leerlo?

Imagen de la portada

Especificaciones del archivo:

  • Personas que vieron este libro: 1789
  • Peso total del archivo: 644KB
  • Descargas del fichero: 738
  • Tipos de archivo: EPUB, PDF, Otros

Sinopsis de PIKETTY ESSENCIAL

Catalogat com un dels treballs més transcendentals sobre el funcionament de l’economia mundial, el llibre de Thomas Piketty El capital al segle XXI ha superat els límits dels especialistes per convertir-se en un llibre autènticament popular i que ha generat un enorme debat social.
Camí dels dos milions d’exemplars venuts, El capital al segle XXI continua sent una referència ineludible per l’allau d’informació i dades que contenen les seves gairebé 800 pàgines en què tracta un dels temes més polèmics i actuals: la desigualtat en la distribució de la riquesa al món.Però no tothom pot enfrontar-se al llibre de Piketty. No tothom pot assimilar la complexitat dels seus arguments i la transcendència de les seves conclusions. Calia un llibre com Piketty essencial, accessible i clar, imparcial i comprensible, que sintetitzés per al gran públic tot el que conté aquest llibre brillant.
El llibre més important per entendre l’economia al segle XXI per fi a l’abast de tothom.
Ver más

Temáticas y géneros:

Economía

Economía política

Ver más libros de esta categoría > libros de universitarios


«PIKETTY ESSENCIAL pdf»

Detalles del PDF