TERANYINES (XLVIII PREMI DE POESIA AUSIAS MARCH 2010)

Descargar TERANYINES (XLVIII PREMI DE POESIA AUSIAS MARCH 2010) en pdf

El libro para descargar TERANYINES (XLVIII PREMI DE POESIA AUSIAS MARCH 2010) epub ya se encuentra disponible. En el idioma español y en distintos formatos. La descarga es muy sencilla. Qué esperas para leerlo?

Imagen de la portada
teranyines (xlviii premi de poesia ausias march 2010)-anna montero-9788429767285

Especificaciones del archivo:

  • Personas que vieron este libro: 1797
  • Peso total del archivo: 633KB
  • Descargas del fichero: 687
  • Tipos de archivo: EPUB, PDF, Otros

Sinopsis de TERANYINES (XLVIII PREMI DE POESIA AUSIAS MARCH 2010)

Una de les veus femenines més intenses i madures de la poesia catalana d’araLa poesia d’Anna Montero retorna a les paraules quotidianes el seu valor intrínsec, perdut o amagat per l’ús o el temps. És una poesia intimista, una poesia del «jo» des del «jo», que transcendeix aquest àmbit i esdevé una veu universal.Aquest llibre ens fa retrobar una de les veus femenines més intenses i madures de la poesia catalana dels nostres dies. El desig, el record, les experiències vitals i intel·lectuals… tot és narrat i evocat sense deixar mai la densitat i la fecunditat poètiques i una llengua viva i quotidiana.
Ver más

Anna Montero
Anna Montero Bosch és llicenciada en Filologia Francesa per la Facultat de Filologia de la Universitat de València, poeta i traductora. És autora dels poemaris Polsim de lluna (1983), Arbres de l’exili (1988), La meitat fosca (1994), com si tornés d’enlloc (1999), serenitat de cercles (2004). Poemes seus figuren a diverses antologies i han estat traduïts al francès, al castellà i al rus. Ha traduït diversos articles i llibres de poesia i prosa (Charles Baudelaire, Jean-Charles Huchet, Pierre Assouline, Guy de Maupassant, Jean Guéhenno, Michel Crouzet, François Poulain de La Barre…). Els darrers textos que ha traduït són: Poetes quebequesos (2001); L’Enamorada interior, de Claudine Bertrand (2002); Oscil·latori, d’Aurélie Nemours (2002), i, d’Anise Koltz, 12 poemes (2004) i La terra calla (2005).
Ver ficha del autor

Temáticas y géneros:

Literatura

Poesía

Poesía en catalán

Ver más libros de esta categoría > libros de poesía


«TERANYINES (XLVIII PREMI DE POESIA AUSIAS MARCH 2010) pdf»

Detalles del PDF