TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICIO AMPLIADA)

Descargar TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICIO AMPLIADA) en pdf

El libro para descargar TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICIO AMPLIADA) epub ya se encuentra disponible. En el idioma español y en distintos formatos. La descarga es muy sencilla. Qué esperas para leerlo?

Imagen de la portada

Especificaciones del archivo:

  • Personas que vieron este libro: 1557
  • Peso total del archivo: 827KB
  • Descargas del fichero: 593
  • Tipos de archivo: EPUB, PDF, Otros

Sinopsis de TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICIÓ AMPLIADA)

En aquest llibre, Xevi Verdaguer ens ofereix una fórmula revolucionària d’entendre com funcionem que transformarà la nostra salut radicalment. El secret: l’alimentació, l’exercici físic, la gestió de l’estres, la reducció de toxics i la suplementació. El best seller de l’any ara en una edició especial en tapa dura i color amb mes menºs i receptes. És normal haver de prendre laxants de manera habitual?, patir menstruacions doloroses?, tenir freqüentment eczemes?, conviure amb el mal de cap o la migranya? lesionar-se sovint?, prendre medicaments per l’ansietat o la depressió sense tenir cap trastorn psicologic? Dia rere dia sentim diferents molesties que intentem alleujar amb medicaments naturals o químics. Xevi Verdaguer, especialista en PsicoNeuroImmunologia, ens apropa a la visió de la medicina integrativa i ens dóna les claus per entendre millor el nostre cos, aprendre a escoltar-lo i convertir-nos, així, en els protagonistes de la nostra salut. Gràcies als seus coneixements, ens mostra que podem fer per solucionar totes aquestes dolencies de manera natural i senzilla. Amb Transforma la teva salut de Xevi Verdaguer podràs descobrir els secrets per millorar la teva salut, identificar desequilibris del teu

Ver más

XEVI VERDAGUER

Xevi Verdaguer és PsicoNeuroInmunòleg (PNL), divulgador científic i fisioterapeuta especialitzat en acupuntura, osteopatia i posturologia integrativa.

La seva visió holística basada en les més recents investigacions científiques l’ha convertit en un professional de primera línia que ha col·laborat amb diverses universitats en màsters i postgraus. És director de l’institut de PNIE Xevi Verdaguer, on ell juntament amb el seu equip multidisciplinari, duen a terme una tasca assistencial i de recerca.

En la seva faceta de divulgador científic ha aparegut en diversos programes de televisió, entre els quals destaca Retrats de TV3. Ofereix xerrades i conferències arreu del país i col·labora amb diferents mitjans escrits i programes de ràdio per divulgar que la nutrició i els hàbits ens poden canviar la vida.
Ver ficha del autor

Temáticas y géneros:

Salud y Dietas

Medicina divulgativa

Ver más libros de esta categoría > libros de salud


«TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICIO AMPLIADA) pdf»

Detalles del PDF
Páginas del libro:
536
Editorial:
ROSA DELS VENTS
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa dura
ISBN:
9788417444464
Fecha de publicación:
2018
Editado en:
ES