UNORTHODOX. L ESCANDALOSA HISTORIA DE COM VAIG ABANDONAR LES MEVE S ARRELS HASSIDIQUES

Descargar UNORTHODOX. L ESCANDALOSA HISTORIA DE COM VAIG ABANDONAR LES MEVE S ARRELS HASSIDIQUES en pdf

El libro para descargar UNORTHODOX. L ESCANDALOSA HISTORIA DE COM VAIG ABANDONAR LES MEVE S ARRELS HASSIDIQUES epub ya se encuentra disponible. En el idioma español y en distintos formatos. La descarga es muy sencilla. Qué esperas para leerlo?

Imagen de la portada

Especificaciones del archivo:

  • Personas que vieron este libro: 1728
  • Peso total del archivo: 1038KB
  • Descargas del fichero: 1014
  • Tipos de archivo: EPUB, PDF, Otros

Sinopsis de UNORTHODOX. L ESCANDALOSA HISTÒRIA DE COM VAIG ABANDONAR LES MEVE S ARRELS HASSÍDIQUES

La història real i molt emocionant que explica com l’autora, una jove que va néixer dins d’una comunitat jueva ultra ortodoxa, va aconseguir fugir d’aquesta secta.
Com a membre de l’estricta comunitat religiosa Satmar, part del judaisme hassídic, la Deborah Feldman va créixer sota un codi de conducta implacable que ho regia i ho determinava tot. No tenia cap mena de marge a la seva vida, i tot estava pautat, des de com vestir fins a què llegir i amb qui podia parlar o no. Tot i la forta repressió que patia, la Deborah es va convertir en una jove de ment oberta i molt independent, que es rebel·lava contra l’opressió que patia estudiant anglès d’amagat o llegint, també d’amagat, a Jane Austen o Louisa May Alcott, els personatges femenins de les quals la van ajudar a imaginar una forma de vida alternativa entre els gratacels de Manhattan. Als 17 anys la van casar amb un home a qui pràcticament no coneixia, i atrapada en un matrimoni sexual i emocionalment disfuncional, la tensió entre els seus desitjos i les seves responsabilitats com a bona nena Satmar va anar creixent i es va fer més explosiva. Quan als 19 anys va donar a llum el seu fill va prendre consciència que, malgrat els esforços colossals que això implicaria, ella havia de trobar (per ella i pel seu fillet) el camí cap a la llibertat i la felicitat.

Ver más

DEBORAH FELDMAN

Deborah Feldman creció en el seno de la una familia de la comunidad jasídica Satmar, que surgió tras la Segunda Guerra Mundial en el barrio de Williamsburg, en Brooklyn, Nueva York. Es autora de los libros de memorias Unorthodox (Lumen, 2020), que obtuvo un gran éxito de crítica y ventas y ha sido adaptada a una aclamada serie de televisión, Exodus, de próxima publicación en Lumen, y Überbitten (Reconstrucción). Actualmente vive en Berlín con su hijo.
Ver ficha del autor

Temáticas y géneros:

Historia

Biografías

Biografías históricas universales

Ver más libros de esta categoría > libros de biografías


«UNORTHODOX. L ESCANDALOSA HISTORIA DE COM VAIG ABANDONAR LES MEVE S ARRELS HASSIDIQUES pdf»

Detalles del PDF
Páginas del libro:
410
Editorial:
COLUMNA EDICIONS S.A.
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Sin definir
ISBN:
9788466426893
Fecha de publicación:
2020
Editado en:
ESPAÑA
Traductor:
CRISTINA SALA PUJOL, LLISTERRI BOIX