VISIONS DEL CRISITIANISME ORIENTAL

Descargar VISIONS DEL CRISITIANISME ORIENTAL en pdf

El libro para descargar VISIONS DEL CRISITIANISME ORIENTAL epub ya se encuentra disponible. En el idioma español y en distintos formatos. La descarga es muy sencilla. Qué esperas para leerlo?

Imagen de la portada

Especificaciones del archivo:

  • Personas que vieron este libro: 1803
  • Peso total del archivo: 1027KB
  • Descargas del fichero: 942
  • Tipos de archivo: EPUB, PDF, Otros

Sinopsis de VISIONS DEL CRISITIANISME ORIENTAL

Aquest llibre és un aplec, refós, revisat i actualitzat, d’algunes conferències inèdites i d’alguns articles ja publicats en diversos llocs. El conjunt vol presentar unes Visions del cristianisme oriental.
Visions. Es tracta d’aspectes diversos, de característiques específiques del que entenem per cristianisme oriental. Aspectes, característiques, visions concretes d’aquest cristianisme en les seva variada i multiforme riquesa d’expressions. Visions en les quals hi domina certament l’aspecte litúrgic, perquè és sobretot en el culte litúrgic on trobem la teologia i l’espiritualitat de les Esglésies d’Orient.
Cristianisme oriental. Amb aquesta expressió s’entén el cristianisme de tradició espiritual, litúrgica i teològica oriental. A la base d’aquesta expressió hi ha la divisió de l’Imperi Romà entre Orient i Occident i la formació dels antics patriarcats: un d’occidental, Roma, i quatre d’orientals: Constantinoble, Alexandria, Antioquia i Jerusalem. Amb la difusió del cristianisme, a partir de Constantinoble, cap a pobles ja no orientals, sinó plenament europeus, occidentals, i sobretot amb els moviments migratoris i la formació de diàspores, el sentit geogràfic original del terme «oriental» perd força i roman com a element definitori la diferent tradició eclesial. El cristianisme de tradició oriental ho és, e…
Ver más

Temáticas y géneros:

Ciencias Humanas

Religión

Cristianismo

Ver más libros de esta categoría > libros de religión


«VISIONS DEL CRISITIANISME ORIENTAL pdf»

Detalles del PDF